Meer opdrachtgevers kiezen voor totaalaanpak

Geplaatst op

totaalaanpak-3[1]In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een totaalaanpak. Wij als Timmerhuis Groep merken dit dan ook keer op keer. Een totaalaanpak kent natuurlijk meerdere voordelen. Kort communicatielijnen en een open en eerlijk dialoog zijn van het grootste belang om een werk tot volle tevredenheid van de opdrachtgever te kunnen afronden.

Wat kan de Timmerhuis Groep voor u betekenen?

Eén geïntegreerde oplossing. Eén aanspreekpunt. Zes gespecialiseerde businessunits onder één dak. De Timmerhuis Groep beheerst het totale proces. Van planontwikkeling tot en met structureel onderhoud. Dat werkt overzichtelijk, efficiënt en daardoor kostenbesparend. Wij denken met u mee en nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen.

De Timmerhuis Groep wordt gevormd door zes businessunits. Elk met zijn eigen expertise en disciplines. Ze kunnen los van elkaar worden ingezet, maar ze fungeren ook complementair en kunnen elkaar waar nodig ondersteunen en versterken. U kunt onze professionals onder meer inschakelen voor het ontwikkelen, coördineren en realiseren van toonaangevende en duurzame projecten, maar ook als civieltechnisch adviesbureau, of wat dacht u van het bouw- en woonrijp maken van inbreidings- en uitbreidingslocaties, het uitvoeren van sloop- en saneringswerkzaamheden en het leveren van ophoog- en industriezand.

Steeds meer opdrachtgevers gaan voor totaalaanpak.

In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor  totaalaanpak.

ontdek meer