Asbestsanering

DSC_0002Vanaf 2024 mogen bedrijven, (overheids-) instellingen en particulieren in Nederland geen asbestdaken meer bezitten. Dit verbod is bedoeld om mens en milieu te beschermen tegen de gevaren van blootstelling aan asbest.

Profiteer nu van tijdelijke subsidie!

Bezit u vastgoed waarin asbestdaken zijn toegepast? Dan moet u deze vóór 2024 hebben verwijderd. De overheid helpt tijdelijk een handje: tot 2020 ontvangt u € 4,50 subsidie per vierkante meter asbest. Daarbij is de eerdere verplichting om de subsidie te investeren in zonnepanelen geschrapt. U mag nu zelf bepalen wat u met het ontvangen bedrag doet.

Kies voor dé specialist

Maar welke gecertificeerde specialist gaat u nu inschakelen voor het asbestsaneren? Die keuze is eenvoudig: Maathuis & Braakhuis. Wij zijn absoluut dé asbestsaneerder van Oost-Nederland.

Bij asbest verwijderen komt veel kijken, er kunnen asbestvezels vrijkomen die bij inademing gezondheidsrisico’s veroorzaken. Niet voor niets mogen alleen SC-530 gecertificeerde bedrijven asbest verwijderen en afvoeren. Onze specialistische en goed uitgeruste medewerkers dragen zorg voor deskundige asbest verwijdering in een veilige omgeving. Asbestverwijdering gaat vaak vooraf aan renovatie- of sloopwerkzaamheden. Door onze brede en uitgebreide ervaring op de verschillende werkgebieden kunnen wij een grote diversiteit aan uitdagingen aan.

Wilt u meer weten over asbestsanering?

Download dan onze brochure of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
VCA Timmerhuis Sloop en Milieu Download
ISO 9001 Timmerhuis Sloop en Milieu Download
ISO 9001 Maathuis Braakhuis Download

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit de medewerkers van de Timmerhuis Groep in de genen.

Ontdek meer

Steeds meer opdrachtgevers gaan voor totaalaanpak.

In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor  totaalaanpak.

ontdek meer