Bodemsanering

IMG_3902Op locaties waar de bodem ernstig vervuild blijkt, zorgen wij voor een efficiënte bodemsanering. Daarbij gaat het om het indammen van risico’s van bodemverontreiniging. Dit gebeurt veelal door het afgraven en afvoeren van de verontreinigde grond.

Het kan ook zijn dat alleen het isoleren van de verontreiniging al voldoende is. Wij zijn voornamelijk actief voor aannemers, projectontwikkelaars, gemeenten en woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn wij ook particulieren graag van dienst. De deskundige medewerkers van Timmerhuis Sloop & Milieu kunnen u van alle nodige informatie voorzien.

Kies voor snel, milieuvriendelijk en voordelig

Door de inzet van effectieve saneringstechnieken en een slagvaardige planning kunnen wij snel een goed eindresultaat leveren en blijven de kosten beperkt. Onze totaalaanpak is gefundeerd op ervaring en know-how. Door onze flexibele organisatie en klantgerichte werkwijze kunnen wij alert inspelen op uw specifieke belangen. Snel, milieuvriendelijk en voordelig, zodat uw bedrijfsactiviteiten op locatie zo minimaal mogelijk worden verstoord.

Indien de verontreinigde grond moet worden afgegraven en vervangen, kan onze businessunit Timmerhuis Zandwinning het nieuwe zand ‘just-in-time’ bezorgen. Want ook het nakomen van strikte levertijden maakt een doorslaggevend onderdeel uit van onze service.

Meer informatie over bodemsanering?

Vul dan het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
ISO 9001 Maathuis Braakhuis Download
VCA Maathuis Braakhuis Download

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit de medewerkers van de Timmerhuis Groep in de genen.

Ontdek meer

Steeds meer opdrachtgevers gaan voor totaalaanpak.

In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor  totaalaanpak.

ontdek meer