Project- en contractmanagement

IMG_0839 (3)Onze projectleiders zorgen voor een optimale aansturing van uw project. Zij sturen uw project proactief aan met behulp van de GOKIT-methode (geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd), aangevuld met het onderdeel risico’s (R).

Efficiënte werkwijze

Door een optimale beheersing van deze methode staan wij voor een goed projectverloop met een gegarandeerd eindresultaat. Onze opdrachtgevers profiteren van een efficiënte werkwijze waarbij volop aandacht is voor draagvlak, besluitvorming en communicatie.

De juiste contractvorm bepaalt het succes van een project. Het is van belang om in het begin van het project het juridisch kader (UAV-gc of UAV) en de contractvorm (RAW, bouwteam, D&C, etc.) te bepalen. Het draait om de vraag welke vorm het meest geschikt is voor het specifieke project. Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals invloed, taken, verantwoordelijkheid en risico’s. Wij adviseren opdrachtgevers bij de keuze van de contractvorm en de beheersing van het contract.

Wilt u meer weten?

Vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit de medewerkers van de Timmerhuis Groep in de genen.

Ontdek meer

Steeds meer opdrachtgevers gaan voor totaalaanpak.

In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor  totaalaanpak.

ontdek meer