Sanering en sloop Oldenzaal

DSC_0030 (4)In opdracht van de gemeente Oldenzaal is Maathuis & Braakhuis begonnen met de sanering en sloop van een boerderij met schuren aan de Hengelosestraat 121 te Oldenzaal. Het werk omvat een totaalpakket van asbestsanering, sloop, zeven en aanvullen van grond.

De gemeente heeft enige tijd geleden de panden met gronden verworven en zal in de toekomst een andere bestemming krijgen. Na onderzoek is gebleken dat de leegstaande opstallen niet voor hergebruik geschikt zijn. Daarom is besloten om de opstallen te slopen om verval en eventuele calamiteiten bij brand tegen te gaan.

Voordat met de sloopwerkzaamheden kan worden gestart, moet eerst het asbesthoudend materiaal van en uit de panden worden verwijderd. In de te slopen opstallen bevindt zich een diversiteit aan asbesthoudende materialen, niet alleen de daken, maar ook een groot aantal binnen “containment” saneringen, bestaande uit onder andere scheidingschotten, plafondafwerkingen, kachels en cementkokers moet uit de panden worden verwijderd.

Maathuis & Braakhuis voert de opdracht in eigen beheer uit en maakt hierbij gebruik van haar ruime ervaring en speciaal materieel en deskundig opgeleid personeel. Onze werken worden uitgevoerd volgens de strenge geldende normen. Daarnaast beschikken wij over alle van toepassing zijnde certificaten.

DSC_0003DSC_0188DSC_0015

Neem contact op

Laatste nieuws

Realisatie bedrijventerrein De Elsmoat, Enter

Bedrijventerrein De Elsmoat in Enter – gelegen pal aan de A1 – wordt met circa 12 ha uitgebreid door de Timmerhuis Groep. > Lees meer

Lees meer

Business units

Steeds meer opdrachtgevers gaan voor totaalaanpak.

In de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor  totaalaanpak.

ontdek meer