Diensten en producten

DSC_0893Timmerhuis Weg & Waterbouw biedt een complete begeleiding door niet alleen op te treden als een betrouwbare uitvoerder, maar ook als een deskundige en meedenkende partner. Dit komt tot uitdrukking in alle aspecten van onze dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg, vervanging en renovatie van riolering. Hierbij kan worden gekozen uit diverse hoogwaardige materialen. Afhankelijk van het rioolstelsel, van wat er door de leiding stroomt en van de bodemgesteldheid, wordt gebruik gemaakt van het juiste materiaal.

Op basis van onze expertise bent u verzekerd van het juiste advies en professioneel maatwerk. Dat houdt in dat ook bijkomende werkzaamheden zoals grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen vakkundig worden uitgevoerd. Het aanleggen en onderhouden van alle soorten wegen en verhardingen, inclusief bekabeling. Daarvoor staat een team van professionals met de modernste middelen garant. Tegelijkertijd beheersen zij elk traditionele vakmanschap bij het aanleggen van straten, parkeerplaatsen, pleinen, rotondes en sport- en industrieterreinen.

slider man 2 (2)

Betrokkenheid en samenwerking vormen de noodzakelijke grondslag voor het beste resultaat. Specifieke vraagstukken vereisen een innovatieve aanpak. In samenwerking met onze andere businessunits verzorgen wij het complete traject. Van ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud. Bijvoorbeeld als lid van een bouwteam, maar ook zelfstandig op basis van turn-key opdrachten. Zo kunnen wij het ontwerp optimaal afstemmen op uw wensen en budget. U bent gegarandeerd van één aanspreekpunt, een gewaarborgde kwaliteit en strikte levertijden.

Timmerhuis Weg- & Waterbouw B.V.
Bedrijfsweg 5
7671 EG Vriezenveen

Contact